Pe scurt

FTC Power Play (Sezonul 7, 2022-2023), pe scurt: ingeniozitate, emoție, interacțiune și inovație. Sezonul anterior a combinat aceste 4 aspecte în tema de anul acesta: plasarea conurilor aflate inițial pe sol pe junction-uri de diferite înălțimi. Toate echipele și-au etalat abilitățile de construire și controlare a roboților, alături de spiritul competitiv și de colaborare a echipelor aliate.

Sezonul acesta a pregătit pentru noi multe surprize, eșecuri și oportunități. De la dezamăgirea și deznădejdea la vederea defectării robotului, până la îndeplinirea cu succes a celor mai recente proiecte ale echipei: -Plant Assistant -FTC Remastered -Articol în revista liceului, Hronica -Articol în revista internă a BRD -Întâlniri de popularizare a roboticii în rândul elevilor de școală generală.

Atmosfera din culise

Reporter din culisele regionalelor și naționalelor: atmosfera a fost una dintre cele mai calde- când concurenții se distrau împreună atât în afara cât și în interiorul terenului. Antrenantă - când echipele compuneau cântece, auzindu-se tobe și vuvuzele pentru a-i încuraja pe cei desemnați cu controlarea roboților. Nerăbdare - când copiii așteptau cu sufletul la gură rezultatele ce le vor decide soarta în competiție.

gallery-photo-0
gallery-photo-1
gallery-photo-2
gallery-photo-3
gallery-photo-4
gallery-photo-5
gallery-photo-6
gallery-photo-7
gallery-photo-8
gallery-photo-9
gallery-photo-10
gallery-photo-11
gallery-photo-12
gallery-photo-13